header_pic2.jpg
Trompetten
6 Gebruiker(s):
Zoekcriteria
Zoekresultaten

TrompetsectieWie ben ik?
Inge Donkervoort
Trompet
"Mijn naam is Inge Donkervoort. Ik ben geboren in Zeist en toen ik 3 jaar was ben ik naar Brabant verhuisd. Een paar jaar geleden ben ik Rosmalen komen wonen en ben ik trompet gaan spelen bij dweilorkest 'Nog eentje dan' en de APM bigband. Trompet is een leuk instrument, waarmee je vaak de melodie speelt of juist pittige accenten. Daarnaast is het gemakkelijk meenemen ;-) Persoonlijk vind ik trombone een mooiere warme klank hebben, maar die neem je dan weer niet zo gemakkelijk mee.... Ik speel graag bij de bigband omdat het heerlijk is om met ander mensen samen een mooi stuk muziek te maken. De APM is een heel warme en leuke groep mensen. Iedereen is anders, maar samen hebben we hetzelfde doel 'een mooi stukske muziek maken'."
Maartje Heerkens
Trompet
“Mijn naam is Maartje Heerkens (geboren in Tilburg, wonend in Rosmalen). Bij de APM bigband mag ik de trompettisten versterken. De trompet is een mooi stoer instrument met harde klanken, waarmee je samen met de andere muzikanten een prachtig stuk muziek kunt neerzetten. Bij de bigband spelen we heel gevarieerde nummers en dat maakt het zo leuk. De sfeer bij de APM bigband is super. Het is een leuke groep mensen die graag samen goede swingende muziek maakt, maar er ook voor elkaar is.”
Theo Leenderts
Trompet
“Ik ben Theo Leenders, woon in Berlicum en ben geboren in Den Bosch op 24-11-1956. Bij de bigband speel ik trompet.
Met name het geluid en de toonsoorten vind ik prachtig aan het instrument. Ik wilde graag bij een orkest muziek maken zodat ik meer uit mezelf kon halen. Niet alleen de muzieksoort van de bigband vind ik leuk, ook het gezamenlijk op niveau muziek maken.”
Theo van Alebeek
trompet
Mijn naam is Theo van Alebeek, woonachtig in Den Dungen
Als 9-jarige ben ik bij de harmonie begonnen als tambour. Na jaren wilde ik meer met muziek gaan doen en ben accordeon gaan spelen. Hierdoor is mijn passie voor muziek geboren.
Bij de harmonie ben ik trompet gaan spelen, omdat hier meer uitdaging in zit en meer mogelijkheden biedt. Met trompet kan in groepsverband worden gespeeld, maar ook solo.
Naast het spelen bij de harmonie, koos ik voor Big Band muziek.
Via Jos ben ik terecht gekomen bij de APM Big Band in Rosmalen.
Bij deze APM Big Band voelde ik me meteen thuis. Samen met deze APM'ers hoop ik nog lang en op een leuke manier muziek te kunnen maken.
Toine Horsten
Trompet
Volgens mij ben ik zo ongeveer 1997/1998 lid geworden van APM. Na een korte "sabbatical" van een kleine twee jaar ben ik enkele maanden geleden weer begonnen. En wat een feest is her weer! Leuk en uitdagend repertoire, gezellige onderlinge sfeer en een vakkundige (en vooral geduldige!) dirigent.
Ik speel momenteel ook in een gelegenheidsorkest bij openluchttheater "De Kersouwe", dus mijn ammezuur zal binnenkort weer op peil zijn.
Wim van den Anker
Trompet
Op 16 januari 1957 geboren in het zeer klein dorpje Hoenzadriel gelegen aan de Maas. Tot mij 21e , buiten het veel luistern naar muziek, zelf geen muziek gemaakt. Dat werd heel anders toen ik verkering kreeg met mijn huidige vrouw Ans. Had op dat moment geen hobby en kwam in een heel muzikale familie terecht. Dus werd mij een trompet gegeven van de plaatselijke fanfare DES Hedel, met het verzoek om die te gaan leren bespelen. Nu inmiddels bijna 40 jaar lid. Ook heb ik jaren bij de Hedelse Egerlander kapel de Maaslanders, wat later Amatinka is geworden, gespeeld. Daarnaast ook gespeeld in verschillende CV kapellen en momenteel bij Toeter Wel Toe uit Ammerzoden. In 2010 werd in Hedel Bigband Big Jump opgericht. Helaas heeft die het maar 4 jaar volgehouden. Ben uiteindelijk toch weer op zoek gegaan naar een nieuwe Bigband. En dat is APM geworden waar ik nu sinds maart 2016 met veel plezier speel .

APM BigBand het volgen meer dan waard!

APM Bigband is op diverse sociale media te vinden. Geef je reactie.