APM-band-met-koor-1500-x-250.jpg
Ritmesectie
5 Gebruiker(s):
Zoekcriteria
Zoekresultaten

RitmesectieWie ben ik?
Bart Sterk
Drums
"Ik ben Bart Sterk, een geboren Bosschenaar en woonachtig in Vlijmen. Op muzikaal gebied heb ik qua drums een breed verleden. Variërend van Latin naar theater en van trio/quartet tot oude stijl dixieland en mainstream Jazz.
Ik ben bij de APM Bigband terecht gekomen, nadat men mij gevraagd had om in te vallen. Na mijn terugkomst uit het buitenland teruggekeerd als vaste drummer. Mijn muzikale voorkeur gaat uit naar swing met veel koperwerk,
Ben Elsendoorn
Basgitaar
Mijn naam is Ben Elsendoorn, geboren in Den Bosch (je moet toch wat… ;-) en woonachtig in Sint Michielsgestel. In de ritmesectie speel ik de bas.
Het leuke aan spelen op de bas is dat je ritme en melodie kunt combineren. Leuk als de dirigent zegt dat de bassist de kapitein van het schip is, maar waarom denk ik dan steeds aan de Titanic? Ik houd ontzettend van swingende muziek (latin, jazzrock, funk, soul) waar een hoop blazersgeweld in voorkomt Alsjeblieft niet te zoetsappig! Dat maakt spelen in de bigband zo leuk. En het is een gezellige groep mensen die samen een lekker stuk muziek kunnen neerzetten en waar ook genoeg te lachen valt.
Gerben Clements
Percussie & Backing Vocals
Hi. Ik ben Gerben, 63 jaar inmiddels en al meer dan 50 jaar op podia te vinden. Zang, gitaar, drums, sax, dwarsfluit en later percussie in vele gezelschappen en bands.
Sinds een paar jaar weer terug "op het oude nest" na 7 jaar afwezigheid.
Ik heb er zin in.....
Roel Essing
Gitaar
“Mijn naam is Roel Essing. Ik ben geboren in Groningen en woon in Rosmalen. Gitaarspelen en alles wat met muziek te maken heeft, is naast lesgeven mijn lust en mijn leven. Ik kreeg op mijn veertiende mijn eerste gitaar. Ik groeide op met als muzikale voorbeelden en inspiratiebronnen o.a. Wes Montgomery, Jan Akkerman en Al Di Meola. Logischerwijs zijn mijn favoriete muziekstijlen: jazz, latin, (jazz-)rock; muziekstijlen waar je lekker in kunt improviseren. Ziehier de link naar de APM. Af en toe doe ik mee in sessies of een gelegenheidsbandje.”
Sjef van Rooij
Keyboard
“Mijn naam is Sjef van Rooij, ik ben geboren in Den Bosch en woon er ook. Ik zing, speel keyboard, drums, saxofoon en klarinet. Bij de bigband speel ik voornamelijk keyboard. Het keyboard is een klankenbron en ook meteen een instrument om op en mee te componeren. De APM bigband is een van de vele settings waarin ik actief ben. Ik vind alle toegankelijke muziek leuk. Het sociale gehalte van de bigband, waarbij muziek maken en sociaal met elkaar omgaan prima wordt gecombineerd is een van de redenen waarom ik al zo lang in de APM bigband speel.”

APM BigBand het volgen meer dan waard!

APM Bigband is op diverse sociale media te vinden. Geef je reactie.