APM-trompet-1500-x-250.jpg

Onze Bigband
APM Soesterberg 450x450

De APM Bigband uit Rosmalen is een hecht gezelschap van 25 muzikanten, waaronder een zanger en een zangeres. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij met veel plezier optredens en feesten in de regio en in de rest van Nederland. Dirigent Jos van Erp heeft de band de laatste jaren naar een hoger niveau getild. De APM Bigband staat garant voor een swingend feestje met nummers als 'Annie I'm not your daddy', 'Ouverture from Tommy' en 'Miss Otis regrets', maar kan het publiek ook ontroeren met 'You've got a friend' en Nederlandstalig repertoire. 

Samenstelling van de band
De APM Bigband heeft als basis drums, percussie, piano, sologitaar en basgitaar. De blazerssectie bestaat uit 7 saxofoons, 6 trombones en 5 trompetten. Monique van Sambeek en Carli Bongers nemen de zang voor hun rekening. De algehele muzikale leiding van het orkest is in handen van Paul van den Oever. 

Optredens
De APM bigband treedt op bij o.a. (jazz) festivals (bijv. Jazz in Duketown, Den Bosch Maritiem, Farbique Magnifique in Veghel), recepties, feesten en partijen en Personeelsfeesten, maar levert ook een muzikale begeleiding aan bijvoorbeeld Samenloop voor Hoop evenementen. 

 

Boekingen en meer informatie
Bent u op zoek naar muzikale omlijsting van uw feest of evenement, dan bent u bij APM Bigband aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze bigband of wilt u de APM bigband direct boeken?
Neem dan hier contact met ons op.

Naar de orkestleider van APM Bigband
Naar de muzikanten van APM Bigband

APM BigBand het volgen meer dan waard!

APM Bigband is op diverse sociale media te vinden. Geef je reactie.